Esters stora sommarglassmeny!

21-22/8 SISTA DAGARNA GLACERIAN  HAR ÖPPET FÖR  I ÅR!

I år är vi stolta över att ha den största glassmenyn någonsin! Många olika porslinsmuggar som man får ta med sig hem när glassen är slut, lite mindre, men roliga glassar i pappmugg, Estersklassiker, våfflor!. 

För dig som vill ha en lite mindre glass finns vanlig mjukglass i våffla eller bägare där du kan välja till olika sorters topping och strössel. I år har vi även mjukglass med olika sorters smaksatt rippel och små mjukglassar med smak. 

VI SÄLJER INTE VALFRI KULGLASS i vår glaceria & har inte heller möjlighet att anpassa smakerna i våra färdiga glassmenyer, allt för att hålla våra kötider nere 

ALLERGIER:
Om Du behöver en specialvariant av glass p g a allergi, diabetes, mm är det bara att säga till i glaceriakassan så hjälper vi Dig att finna ett säkert alternativ för våra mugglassar eller om du bara vill ha det i en bägare. I dag har vi alternativ för mjölkproteinallergi, äggallergi, nötallergi ( ej luftburen), laktosintolerans, sojaallergi. Vi har även veganska alternativ.

Glasskösystem

I år har vi ett annorlunda kösystem för att göra ett besök i vår glaceria säkert för både gäster och anställda och för att minska smittspridning:

  1. Ta en nummerpuck utanför glacerian, ta med en glassmeny & beställningslapp
  2. Sitt ned vid ett ord som passar Dig bäst i uteservering eller inomhus
  3. Fyll i Din beställning, vänta på att nummerpucken piper och gå då till glaceriakassan ENDAST 1 PERSON PER SÄLLSKAP I KASSAN. 

Tack för hjälpen!

SISTA BESTÄLLNING AV GLASS ÄR KL 16.30 EFTERSOM ESTERS STÄNGER KL 17.  

Mugglassar

Olika muggar i porslin fyllda med glass och andra godsaker & som man får ta med sig hem när glassen är slut!

Roliga glassar

Glassar i härliga smakkombinationer och ibland med något litet extra som en leksak. Engångsmuggar.

Våfflor

Esters klassiker